Zeker van je baan

Detachering met Impact is een mooie start op de arbeidsmarkt. Zeker als je om welke reden dan ook een afstand tot werk hebt. Bijvoorbeeld omdat je lang werkeloos bent geweest of een beperking hebt. Hoe vind je dan de juiste baan en hoe houd je deze dan? Via Impact ben je zeker van je baan, door een detachering.

Maar wat houdt detachering precies in?

Als je gedetacheerd bent, heb je veel van dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Impact biedt jou een arbeidscontract. Jij krijgt van ons je loon. We zoeken werk voor je bij een werkgever en je gaat bij die werkgever aan het werk. Je zou kunnen zeggen dat wij jou en je talenten uitlenen aan deze werkgever. De werkgever betaalt ons een bedrag voor het werk dat jij doet.

Wellicht vraag je jezelf af: “waarom krijg ik niet gewoon een contract bij de werkgever, dat heb ik veel liever”. Daar werken we ook samen met jou naar toe. Een contract bij een werkgever is uiteindelijk het doel. Tot het zover is, kan de werkgever jou beter leren kennen, maken wij jou een sterkere werknemer en geven wij jou baanzekerheidHier maakt Impact het verschil

Wanneer het werk stopt bij je werkgever, kun je tijdelijk bij Impact aan het werk. Ondertussen gaan wij op zoek naar en nieuwe passende werkplek voor jou. Zo maakt Impact het verschil: wij beiden jou baanzekerheid. Als je een tijdelijk of een uitzendcontract bij deze werkgever had gehad, zat je weer thuis als het werk stopte. Maar omdat je in dienst bent van Impact blijf je aan het werk en behoudt je gewoon je contract en je inkomen.

Begeleiding:

Daarnaast bieden wij jou de begeleiding die je nodig hebt. Dit zal voor de één meer zijn dan voor de ander. Onze loopbaanbegeleiders hebben veel ervaring in de arbeidsmarkt en kennen veel verschillende werkgevers. Zo kunnen ze samen met jou een ontwikkelplan opstellen. Om jouw mogelijkheden voor werk te vergroten en passend werk voor jou te vinden.

Benieuwd naar jouw detacheringsmogelijkheden met Impact of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op