Onze opdrachtgevers

Impact werkt samen met overheid, onderwijs en ondernemers. Zij weten ons goed te vinden en wij hen uiteraard ook. Wij zijn de schakel tussen deze partijen. En juist daardoor behalen wij ook resultaat.

Gemeenten

Voor diverse gemeenten geven we onder ander invulling aan trajecten voor mensen uit de Participatiewet. Met als einddoel: betaald werk voor deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden wij Beschut Werken en Dagbesteding.

UWV

Voor UWV verzorgen we verschillende re-integratietrajecten. Mensen komen vaak vanuit de Ziektewet, Wajong, WIA, WGA, WAO of WAZ bij ons. We maken ze Werkfit en begeleiden ze Naar Werk. We bieden hen jobcoaching, ook nadat ze betaald werk hebben gevonden. 
Onderwijs

Onze banden met het onderwijs in de regio zijn hecht. Impact verzorgt via haar re-integratiebedrijf stageplaatsen en draagt zo bij aan de ontwikkeling van leerlingen naar werk. Voor verschillende scholen lopen projecten waarin zij worden voorbereid op werk. We zijn ook Erkend Werkleerbedrijf en hebben diverse BBL-leerlingen in dienst.

Ondernemers

Als mede-ondernemer kennen we de ondernemers in de regio goed. Zij zijn de partners voor onze werkzaamheden. Of we voeren samen activiteiten uit. Ondernemers uit de regio zijn als werkgever op zoek naar medewerkers. Samen met hen zorgen we voor een geschikte werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We begeleiden mensen op de werkplek en maken zo nodig werk passend. Waar mogelijk ontzorgen we werkgevers door hen te ondersteunen op het gebied van subsidies, regelingen, jobcoaching en dienstverbanden. Zo is Impact dé plek die zowel ondernemer als klant de kracht geeft om zich te ontwikkelen.

 


Neem contact met ons op