Ik ben werkgever

Bent u op zoek naar medewerkers en wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Impact heeft goede werknemers in huis met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werknemers die wij goed kennen, die klaar zijn voor werk. We weten wat hun kracht is, in welke werkomgeving zij zich prettig voelen en hoe zij goed kunnen meedraaien. In plaats van een overzicht van onze actuele kandidaten, adviseren we je persoonlijk. Tenslotte weet u wat u nodig heeft en kennen wij onze kandidaten. Zo kunnen we een optimale match maken.Kennis van wet- en regelgeving

Impact heeft veel expertise in huis. U wilt iemand met bijvoorbeeld een Wajong-uitkering in dienst nemen, maar weet niet waar te beginnen? Wij hebben kennis van zaken op het gebied van wet- en regelgeving voor alle medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarvoor kunt u dus ook bij ons terecht.

Verloning en Detachering

We kunnen u ondersteunen op administratief vlak en door bijvoorbeeld de verloning te verzorgen. Door detachering of payrolling lees hierover meer op onze detacheringspagina. Wij zorgen ervoor dat u helemaal voldoet aan de wet- en regelgeving omtrent de Participatiewet. U hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden.

Jobcoaching en rendement

De jobcoaches van Impact begeleiden medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij uw in het bedrijf. In een reguliere baan, maar ook in ondersteunende functies. We kunnen kijken of onze medewerkers eenvoudigere taken kunnen overnemen van uw reguliere medewerkers. Die kunnen zich dan concentreren op de meer complexe taken. Zo heeft u meer rendement van uw werknemers.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op